Dobrodošli! Nadamo se da ćete uživati u sadržaju te da ćete kroz naše slike i tekstove osjetiti radost i emocije koje u nama pokreću ples, pjesma i naša zajednička druženja.

    Veteranska sekcija

    Ove godine naše Društvo slavi 35 godina djelovanja, a svečani obljetnički koncert održat će se 19. prosinca u Domu kulture u našem Maču. Na koncertu će sudjelovati sve folklorne sekcije Društva, a s velikim veseljem možemo vam reći da će nam se na pozornici pridružiti i naši veterani.

    Kako bismo pokazali zajedništvo kojim nas KUD veže i prije svega veliku zahvalnost prijašnjim generacijama folkloraša i tamburaša bez kojih Društvo danas ne bi bilo ovoliko uspješno, pozvali smo nekad aktivne članove KUD-a da nam se ponovno pridruže, uključe u rad veteranske sekcije i na našem velikom rođendanskom koncertu pokažu da ljubav prema pjesmi, plesu i tradiciji nikad ne prestaje. Razveselile su nas pozitivne reakcije naših veterana pa smo svi zajedno s velikim entuzijazmom krenuli u ovaj projekt. Zahvaljujemo svim veteranima koji su se odazvali i odlučili s nama dijeliti svoje slobodno vrijeme. Sve one koje su u tome spriječile obaveze pozivamo da nam se 19. prosinca pridruže iz redova publike i zajedno s nama uživaju u programu kojeg pripremamo.

    Velika energija veterana osjetila se već na prvoj probi, pa je svladavanje pomalo zaboravljenih koraka i nota bilo puno lakše. A kako to sve izgleda, sada već u završnoj fazi priprema za koncert, provjerite na fotkama.